Duboplus duurzaam bouwen en isoleren renovatie dak Ons Huis Verdient Het 1 DUBOPLUS duurzaam bouwen en isoleren renovatie dak Duboplus duurzaam bouwen en isoleren renovatie dak Ons Huis Verdient Het 4 Duboplus duurzaam bouwen en isoleren renovatie dak Ons Huis Verdient Het 4

Roosendaal, DUBOPLUS renovatie dak

Bestaand ongeïsoleerd, deels aangetast dak compleet vervangen door DUBOPLUS renovatie dak met Rc=5 en een faseverschuiving van > 11uur.

Het DUBOPLUS dakconcept geeft een hoogwaardige thermische schil met aandacht voor wooncomfort en binnenmilieu. Het betreft een dampopen constructie, dus zonder plastic folie aan de binnenzijde, dat kan ademen en vocht kan bufferen. Als isolatie is isofloc cellulose gebruikt. Een volledig natuurlijk isolatiemateriaal waarmee men in de koude maanden merkbaar bespaard op de verwarmingskosten, ’s zomers koeler slaapt door een optimale bescherming tegen warmte, en het hele jaar door geniet van de aangename rust door de maximale geluidsisolatie.

Over de bestaande gordingen zijn prefab sporenelementen geplaatst, waaroverheen vervolgens een dampopen, waterwerende gewapende dakfolie (ProClima Mento Plus) aangebracht is. Hiermee is het dak in een keer water- en winddicht afgesloten. Vervolgens is van buitenaf, door de folie de isolatie ingeblazen, waarbij door de DUBOPLUS detaillering een naadloze aansluiting op gevel gerealiseerd is.